De schilderijen in deze groep vallen niet in een van de andere groepen. De gebruikte technieken zijn zeer verschillend en ook de benadering van de onderwerpen varieert sterk, zij het doorgaans abstract.

uit 2007 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

cool, it's hot

2010

Cool it's hot kan je een grove  penseelstreek van de geest noemen. De naam was een opwelling, alhoewel de kleuren inderdaad aan de koele, wat afstandelijke  kant zijn. Maar wie vindt dat het schilderij als een warm bad is mag ook gelijk hebben.

Massaal

2010

|Met veel kleur en veel verf en veel lijnen versterkt door gedeeltelijk mede gebruik van ribkarton wil ik massaliteit uitbeelden

Midden Oosten

2010

In dit schilderij breng ik met enkele kleuren , vlakken en lijne  en twee spaarzaam  herkenbare voeten de toeschouwer in de richting van o.a. het oude Egypte.

Tors

2010

Deze torso geeft de hoofdlijnen van een vrouwenfiguur weer. De figuur staat met de armen omhoog. Doordat de hoofdlijnen meervoudig weergegeven zijn, maakt iedere kijker hieruit zijn eigen beeld.

Track ( spoor)

2010

Sporen op de grond waren het uitgangspunt van dit schilderij. Het kjleurgebruik en de uitvergroting geven er een extra dimensie aan. Het is geschilderd op 3Ddoek

wolkbreuk

2010

expressie van wolkbreuk

softly in the morning sunrise

2009

Bij dit schilderij komt de song : softly in the morning sunrise in gedachten. De tere kleuren geven een zacht onwaken weer gevolgd door een positieve start van de dag

Struis

2009

Struis wil zeggen groot, indrukwekkend. Het is ook een woord voor een vogel de struisvogel met uitwaaierende veren. Beide zaken kun je in dit doek terugvinden. Er is ruim gebruik gemaakt van verf, maar er zijn ook stukken in het doek vrijwel onbeschilderd.

sunkist late

2009

Sunkist late heeft iets te doen met een sinaasappel en heel veel zon. Dit is een zonnig schilderij met daarin de kleuren van sinaasappelland, geel, oranje, blauw, groen......

Achter tralies

2008

Het gebruik van de kleuren geven a.h.w. een driedimensionaal beeld weer van tralies, verten en licht. Dit werk " knalt " als het ware van de muur af. Heel sterk in kleur.

rellerig

2008

De kleuren en de techniek geven een impressie van opwinding, een rel. Een kleurenfeest.

studie

2008

In dit schilderij probeer ik kleur en vorm in verband te brengen.

Surfing

2008

De golfbeweging is duidelijk herkenbaar, het binnenste van de golf en het gebruik door een surfer daarvan. Vooral de beweging van de zee die geen einde heeft is hier exspressief weergegeven. Het schilderij is veelkleurig en opwindend.

Raid

2007

Raid is een engels woord voor plunderen, overvallen , leegroven, opstand.  De grootste beroering is terug te vinden in het rode kleurvlak en de omgeving in het grijs. Het schilderij geeft de gemoedsgesteldheid in een RAID weer.